Saryo van Lakerveld

Saryo van Lakerveld

Is een gepassioneerde danser en docent van Conscious Dance & Embodied Movement, waaronder de 5Ritmes en Open Floor Movement vallen. Geïnspireerd door en vanuit het leven geeft hij les in het binnen- en buitenland, in de vorm van cursussen, open lessen, dagen, zomer- en winterweken.

Zijn rijke kennis van de muziek en rijke levenservaring maakt dat de lessen die hij geeft diepe reizen door het lichaam, de geest en het onderbewuste zijn. Hij nodigt uit en verleidt de free-spirit, die elk mens in zich draagt, om helemaal zijn of haar plek in te nemen op de dansvloer. Hij laat zich gedurende de lessen leiden door de energie in de ruimte en de krachten om hem heen en werkt met dat wat zich in het moment aandient. In zijn lessen is iedereen en alles welkom. Zijn aanwezigheid, rust en humor, maakt dat iemand zich snel veilig en op zijn gemak voelt om alles er te laten zijn. Naast de dans is hij een toegewijde vader van twee lieve dochters en een liefdevolle partner van Eva Bergerova.


In zijn leven zaten vele hoge pieken en diepe dalen. Hij danste daar doorheen en kwam eruit met de ontdekking wat 'leven' is en dat dit niet een vanzelfsprekend gegeven is. Sinds 1992 danst hij de 5Ritmes. Ya'Acov en Susannah Darling Khan uit Engeland waren de docenten die hierin een belangrijke rol hebben gespeeld. De volgende stap die hij zette in de dans, was in 1998. Hij deed toen de teachers training en werd geïnitieerd door Gabrielle Roth als een erkend 5Ritmes docent. Sinds dat moment kreeg zijn leven weer een wending en kwam hij in de volgende stroomversnelling terecht. In 2013 begon zijn weg op het Open Floor pad en dat is wat hij nu volgt. Voor hem sluit het één het ander niet uit en in zijn werk is dat voelbaar.


'Ik nodig je uit om te dansen, dansen en nog meer te dansen ... totdat de volgende dans zich aandient. Ik hoop je te zien op de dansvloer.'

De kracht van de dans is als Grootvader Zon ... het verlicht elke donkere plek in jezelf en het verwarmt je Hart.Contact


Telefoon: 06 481 52 072

Email: terranova@devijfritmes.nl

Website: www.terranova-dans.nl